چین به کشوری با بیشترین شهرهای دارای تالاب بین المللی تبدیل شد

این گواهی ها از ۵ تا ۱۳ نوامبر در چهاردهمین نشست طرف های متعاهد کنوانسیون رامسر (COP14) در مورد تالاب ها صادر می شود که محل اصلی آن در شهر ووهان در مرکز چین و یک جلسه موازی در ژنو سوئیس است که در دو قالب فیزیکی و آنلاین برگزار می شود.

هو یوان‌هوی، معاون بخش همکاری بین‌المللی اداره ملی جنگل‌داری و مرتع چین، در یک نشست خبری مشترک ووهان و ژنو گفت: پس از این نشست، ۴۳ شهر تالابی بین‌المللی در سراسر جهان وجود خواهد داشت که ۱۳ شهر متعلق به چین است.

هو گفت: «این بزرگترین دستاورد حفاظت از تالاب های شهری است.»

موسوندا مومبا، دبیر کل کنوانسیون رامسر به شین هوا گفت: وضعیت (حفاظت از تالاب ها) در چین دلگرم کننده است.

او گفت وقتی سایر طرف های کنوانسیون این نقش پیشرو چین را ببینند، متوجه خواهند شد که حفاظت از تالاب ها نه تنها برای واکنش در برابر تغییرات آب و هوایی، بلکه برای حفاظت از تنوع زیستی مفید است.

او گفت که هفت شهر چینی که به تازگی گواهینامه دریافت کرده اند عبارتند از هه‌فی از استان آن‌هویی، جی‌نینگ از استان شان‌دونگ، لیانگ‌پینگ از شهرداری چونگ‌چینگ، نان‌چانگ از استان جیانگ‌شی، پان‌جین از استان لیائونینگ، ووهان از استان هوبئی و یان‌چنگ از استان جیانگ‌سو هستند.

شش شهر دیگر چین که از سال ۲۰۱۸ این افتخار را به اشتراک گذاشته اند عبارتند از: هاربین از استان هیلونگ‌جیانگ، های‌کوئو از استان های‌نان، یین‌چوآن از منطقه خودمختار نینگ‌شیا هویی، چانگ‌ده از استان هونان، چانگ شو از استان جیانگ سو و دونگ‌ینگ از استان شاندونگ است.

کنوانسیون رامسر یک توافقنامه بین دولتی است که به حفاظت و استفاده منطقی از اکوسیستم‌های تالابی اختصاص دارد و امروزه دارای ۱۷۲ متعاهد است. این کنوانسیون به نام شهر رامسر ایران یعنی جایی که در سال ۱۹۷۱ به امضا رسیده، نامیده شده است.

چین از زمان الحاق به این کنوانسیون در سال ۱۹۹۲، چارچوب قانونی حفاظت از تالاب ها و همچنین سیستم های مدیریت حفاظت، برنامه ریزی پروژه، و بررسی و نظارت را ایجاد کرده و بهبود بخشیده و به طور فعالانه به تعهدات خود تحت این کنوانسیون عمل کرده است و به گسترش همکاری بین المللی در این زمینه ادامه می دهد.

قانون جدید چین در مورد حفاظت از تالاب ها در ماه ژوئن اجرایی شد. گزارش بیستمین کنگره ملی حزب کمونیست چین در ماه اکتبر به ترویج احیای طبیعی تالاب ها اشاره کرد و سیگنال روشنی را ارائه داد مبنی بر اینکه تقویت حفاظت از تالاب به معنای واقعی ساخت تمدن زیست محیطی چین و یک الزام اجتناب ناپذیر در مسیر چین به سمت مدرن‌سازی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا