موسسه رازی و سازمان بهداشت جهانی در مسیر گسترش ارتباطات دو جانبه ‌‌و همکاری های مشترک 

رئیس موسسه  تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: گسترش ارتباطات ‌‌و همکاری های مشترک میان موسسه رازی و سازمان بهداشت جهانی، موجب کاهش مشکلات و چالش های حوزه بهداشت و سلامت جامعه ایرانی و کشورهای منطقه، خواهد شد.

به گزارش مسیحااقتداریان خبرنگار‌ خبر مهم، علی اسحاقی در حاشیه مراسم رونمایی از برچسب کنترل تغییرات دمایی واکسن خوراکی فلج اطفال که با حضور جعفر حسین، نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران در سالن زنده یاد مرتضی کاوه موسسه رازی برگزار شد، با قدردانی از این سازمان اظهار کرد: خرسندیم که با همکاری دفتر نمایندگی سازمان بهداشت جهانی در ایران،  برچسب کنترل تغییرات دمایی به عنوان ابزاری مهم برای اطمینان از نگهداری واکسن‌ها در محدوده دمایی مناسب در طول زمان ذخیره‌سازی و حمل و نقل، خریداری و تحویل موسسه رازی شد.

وی، این موفقیت جمعی را حاصل تلاش تمامی دست اندرکاران در سطوح مختلف دانست و گفت: موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان غذا و دارو، وزارت صنعت، معدن و تجارت، نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، دفتر ستاد سازمان جهانی بهداشت در ژنو و دفتر منتطقه ای این سازمان در مدیترانه شرقی به صورت مستمر، نزدیک به دو سال مشغول به مذاکره برای پیشبرد فرایند پیچیده این خرید بودند.

اسحاقی، افزود: این ابتکار، پس از بازدید دکتر حمید جعفری، مدیر برنامه فلج اطفال دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در مدیرانه شرقی از ایران در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ (آگوست ۲۰۲۲) پایه گذاری شد و از آبان ماه همان سال (نوامبر ۲۰۲۲) در پی درخواست موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی فرایند خرید این کالای ارزشمند رسما آغاز شد.

اسحاقی تصریح کرد: در آذرماه ۱۴۰۱ (دسامبر ۲۰۲۲) یادداشت تفاهمی میان موسسه رازی و دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران به منظور اقدام رسمی جهت خرید این محموله و استفاده در کشور به امضا رسید و طی روزهای گذشته وارد موسسه رازی شد.

رئیس موسسه رازی، از تجربه همکاری این موسسه با سازمان بهداشت جهانی به نیکی یاد و تاکید کرد: در صورت گسترش ارتباطات دو جانبه ‌‌و همکاری های مشترک، شاهد رفع برخی مشکلات و چالش های حوزه بهداشت و سلامت جامعه ایرانی و کشورهای منطقه، خواهیم بود.

وی، گفت: یکی از الزامات توسعه فعالیت ها و ارتقاء جایگاه موسسه رازی با یک قرن پیشینه درخشان به عنوان تولید کننده واکسن در ایران و جهان، انتقال تکنولوژی و دسترسی به سویه بیماری‌های شایع و خطرناک برای ساخت واکسن های مورد نیاز است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا