چرا آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در شین جیانگ است؟

اگر قرار باشد کسی تشخیص دهد کدام طرف در حال ممانعت از داشتن شرایط زندگی بهتر است، مردم محلی شین جیانگ حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

خانم «ریالا قهار» یکی از کارگران «شرکت نساجی دانه انار» واقع در شهر «کوچه» با سختکوشی رویای داشتن زندگی بهتر را در سر می‌پروراند. اما متاسفانه تحریم‌های آمریکا علیه صنعت پنبه شین جیانگ در سال‌های اخیر برنامه‌ریزی او را به هم ریخته است.

تحریم‌های ایالات متحده شرکت نساجی فوق را در شرایط دشواری قرار داده است. قهار می‌گوید: این تحریم‌ها تاثیر منفی بر شرکت ما داشته‌اند.

واشنگتن به شکل مضحکی تحریم‌های مخربی را به اسم حمایت از حقوق بشر در شین جیانگ، وضع کرده است.

همانگونه که قهار به آن اشاره کرد، این خود واشنگتن است که «حقوق بشر ما را نقض می‌کند و زندگی شاد ما را مختل می‌کند».

داستان‌های شبیه قهار در شین جیانگ کم نیستند چرا که واشنگتن فهرست تحریم خود را به منظور هدف گرفتن شرکت‌های بیشتری در شین جیانگ که ارتباطی هم به صنعت پنبه ندارند، گسترش داده است.

این کسب و کارها و شرکت‌ها به شکلی بی اساس به استفاده از «کار اجباری» یا مواد تولید شده به وسیله «کار اجباری» در شین جیانگ متهم شده‌اند.

 

روز جمعه واشگتن به همین بهانه دو شرکت چینی دیگر را به فهرست تحریم خود افزود؛ یک شرکت تولید چاپگر و یک شرکت مواد شیمیایی.

این اقدامات آمریکا بر اساس دروغ‌های فاحش اتخاذ شده به جای آنکه از بر مدارک واقعی استناد کند. ادعای «کار اجباری» در شین جیانگ کاملا با واقعیت در تضاد است. حقوق و منافع مردم تمام گروه‌های قومی شین جیانگ در امور شغلی به شکلی موثر مورد حفاظت قرار می‌گیرد.

هدف تحریم‌های واشنگتن به هیچ وجه در راستای حمایت از حقوق بشر نیست. انگیزه پنهانی این تحریم‌ها بدنام کردن چین، تضعیف رفاه و ثبات در شین جیانگ و جلوگیری از توسعه چین در راستای خدمت به منافع هژمونیک ایالات متحده است.

واشنگتن در تحقق منافع خود با اعمال تحریم بر دیگران مهارت دارد و اغلب این کار را تحت پوشش بهانه‌های عوام فریبانه انجام می‌دهد. به همین دلیل شکی وجود ندارد که آمریکا «ارباب تحریم‌هاست».

طبق گزارش روزنامه «واشنگتن پست»، وزارت خزانه داری ایالات متحده در اواخر سال ۲۰۲۱ برآورد کرد ۹ هزار و ۴۲۱ سازمان و فرد را تحریم کرده به گونه‌ای که تقریبا طی ۲۰ سال گذشته افزایش ۹۰۰ درصدی داشته است. در همین راستا وزارت خزانه داری آمریکا در سال گذشته میلادی دو هزار و ۵۴۹ تحریم جدید را وضع کرده است.

در واقع انبوهی از این تحریم‌ها که به اسم حفاظت و حمایت از حقوق از بشر وضع شده‌اند فقط باعث فاجعه‌های بشری در بسیاری از مناطق و کشورهای جهان می‌شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا