نشست ارزش‌گزاری دارایی‌های نامشهود: تأکید بر اهمیت آموزش و توسعه حقوق مالکیت فکری 

دادخواه رییس شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری به بررسی اقدامات ارزش‌گزاری دارایی‌های نامشهود پرداخت و تأکید کرد که دوره‌های آموزشی و برنامه‌ریزی منسجم در حال ارتقا و بهبود هستند.

دادخواه رییس شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری در نشست ارزش‌گزاری دارایی های نامشهود شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری که بعداز ظهر امروز برگزار شد، گفت: دوره مقدماتی ارزش‌گزاری دارایی های نامشهود یکسال قبل برگزار شد و دوره تکمیلی به خاطر برنامه ریزی منسجم به زودی برگزار خواهد شد همچنین باید بگویم سیاستگذاری برای سطح ارتقا دوره کارشناسی از وظایف شورای عالی است که این شورا اقدامات مختلفی را انجام داده است که می توان به انعقاد قرار دادهای پژوهشی و ایجاد راه اندازی معاونت پژوهشی را داشته ایم.

وی افزود: در فرایند و برنامه ریزی شورا دوره آموزشی ارزش‌گزاری دارایی های نامشهود با توجه به توسعه حقوق مالکیت فکری و ضابطه های قانونی لحاظ شده است.

دادخواه ادامه داد: درباره باید بگویم کارشناسان دادگستری برای شناسایی میزان ارزش‌گزاری دارایی های نامشهود باید آشنایی داشته باشند که در این زمینه دوره آموزشی این موضوع از سال گذشته برگزار کرده و دوره تکمیلی آن در ۶۰ ساعت برگزار خواهد شد که این دوره تکمیلی نقش موثری بر دانش کارشناسان دارد البته دوره دوم آموزش سال آینده برگزار می شود.

محسن زاده معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری در این جلسه گفت: در خصوص بحث مالکیت فکری که این روزها در اجتماع ظهور و حضور دارد باید بگویم این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد زیرا مبتکران و نخبگان نیازمند این بحث مهم هستند از طرفی باید بگویم کشور ما بیش از ۱۰۰ سال است دارای مالکیت فکری است و نزدیک یک قرن است کشور ما دارای مالکیت فکری است.

وی افزود: مالکیت فکری کمک می کرد به تثبیت بهتر و بیشتر اثرها و مالکان واقعی که باعث پیشرفت می شود. البته قانون حمایت از مولفان را داریم که مالکیت فکری در بطن جامعه وجود دارد زیرا مالکیت فکری توسط کارشناسان در جهت دهی پرونده ها و کمک به قضات نقش اساسی و محوری دارد. این در حالی است که حمایت بیشتر از مالکان فکری می تواند پیشرفت کشور را در راستای گام های اثربخش نخبگان در شرکت های دانش بنیان رقم بزند.

محسن زاده گفت: ما در وزارت دادگستری آمادگی کامل برای حمایت از مالکیت فکری را داریم و تمام قد از این بحث حمایت می کنیم.

آزمندیان مدیر کل حقوقی معاونت مالکیت فکری وزارت دادگستری گفت: این اقدام شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری در ارزش‌گذاری دارایی های نامشهود در راستای مالکیت فکری یک حرکت مهم و محوری است که می تواند کمک زیادی در روند رسیدگی به پرونده ها دارد.

وی افزود: از سال ۱۳۰۳ مالکیت صنعتی را داشتیم که در دهه ۸۰ بخش های زیادی از قوانین مالکیت صنعتی را داشتیم .

آزمندیان ادامه داد: نوآوری های در قانون است که هنوز جامعه نیازمند آن است زیرا قانون مالکیت صنعتی که امسال ابلاغ شد نوآوری زیادی داشت که دارای پیچیدگی بالایی دارد که در این راستا یکی از مهم ترین اقدامات ارزش‌گذاری دارایی های نامشهود است که توسط شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری در حال انجام است.

وی تصریح کرد: باتوجه به گزارشات کارشناسی در شعب های مختلف که مورد بررسی قرار می دهیم ارزش واقعی آموزش ارزش‌گزاری دارایی های نامشهود مشخص می شود زیرا ما در این آموزش ها معتقدم باید از پوسته دارایی ها عبور کرده و به هسته آن برسیم.

وی ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری کشور ما نیازمند آموزش ارزش‌گزاری دارایی های نامشهود برای همه دستگاه ها است که می توان سیاست گذاری های مختلف به این آموزش ها اضافه شود. از طرفی باید بگویم نقش شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری در این اقدام آموزش ارزش‌گذاری دارایی های نامشهود محوری است.

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا