رئیس کمیسیون نظارت شورای شهر کرج؛ ناترازی برنامه‌ریزی، سیاستگذای و اجرا ما را دچار چالش کرده است / اشکال مدیریت شهری این است که فرهنگ را فقط مختص در ارتقای این شعائر تعریف می کند

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر کرج گفت: این تصور که ارتقای فرهنگ فقط مختص شعائر مناسبتی باشد خطاست و این شهر نیاز به ارتقای سرانه فرهنگ شهروندان در برخی حوزه ها مثل پسماند،ترافیک،فضای سبز،آلایندگی و سایر موارد نیز دارد، اشکال مدیریت شهری این است که فرهنگ را فقط مختص در ارتقای این شعائر تعریف می کند و بودجه‌های مصرفی به بهانه فرهنگ با سرانه فرهنگ شهروندی ناترازی و مغایرت فاحش دارد.

به گزارش‌ مسیحااقتداریان خبرنگار خبر مهم؛ جواد چپردار عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج در جلسه کمیسیون که با موضوع ارتقای فرهنگ شهروندی به‌ عنوان یکی از راه‌ حل ‌های اساسی مشکلات مدیریت پسماند مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد:بخشی از مشکلات حوزه فرهنگ شهروندی و نابسامانی وضعیت پسماند مربوط به ارتقای فرهنگ مردم است ضمن آنکه سرانه‌های تولید زباله مردم به لحاظ اقتصادی و فرهنگی به حدی نیست که ما را دچار چالش کرده باشد. آنچه ما را دچار چالش کرده ناترازی در برنامه‌ریزی سیاستگذاری و اجراست.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مختلف مانند رسانه‌ها و صداوسیما به منظور ارتقای فرهنگ شهروندی در حوزه پسماند بیان کرد: باید تلاش کنیم تا فرهنگ کلان شهر کرج را به سطح فرهنگ کلانشهرهایی که تصمیمات موفق در این حوزه اتخاذ کرده‌اند، برسانیم.

چپردار تاکید کرد: خواهش من این است که تمام مطالعات صورت گرفته در حوزه پسماند در شورای ششم و ادوار قبلی را مطالعه کنید زیرا بخشی از آنها می‌توانند به ما کمک کنند و قسمتی نیز تکرار پر هزینه و بی‌مورد هستند و نباید تجربه غلط دیگران را تکرار کنیم زیرا فقط صرف وقت و انرژی،بودجه و نارضایتی مردم است.

وی عنوان کرد: طرح‌های خوبی تاکنون تدوین شده اما در اجرا مشکل پیدا کرده‌اند. طرح جمع‌آوری سبدهای زباله از درب منازل مقدماتی در اجرا، فرهنگ سازی، اقدام و تامین تجهیزات داشت اما هیچ یک از آنها انجام نشد.

وی با بیان اینکه مستقیما سطل‌های زباله مقابل منازل مردم را بلا اثر و بلا ضرور جمع‌آوری کردیم، خاطرنشان کرد: در شورای ششم تحت فشار بودیم و مردم معترض که چرا سطل‌های زباله را جمع‌آوری کرده‌ایم ساماندهی نکردیم تا موجبات نارضایتی مردم محقق نشود.

چپردار گفت: ما صحبت از مدیریت شهری و حکمرانی واحد می‌کنیم، در صورتی‌که سازمان‌های شهرداری با یکدیگر هماهنگ نیستند و هر یک در همه حوزه‌ها کار خود را انجام می‌دهند. اگر قرار است ردیف‌های بودجه در حوزه ارتقای فرهنگ به سازمان فرهنگی اختصاص یابد، اقدامات هم در این سازمان متمرکز شود.ضمن آنکه تکالیف مدیران مناطق در محلات نیز در نظر باشد.

چپردار در ادامه بیان کرد:در حوزه آبخیز داری به جای تمرکز بودجه و اقدامات در ساخت و تجهیز کلکتور باید به مخازن نگه داری منابع و آبخیز ها برای شرب و تصفیه فاضلاب ها برای فضای سبز بیاندیشیم ولیکن قبل از اینکه تکالیفی را در حوزه مدیریت فاضلاب و همکاری با دستگاه‌ها برای شهرداری تعیین کنند،بدانید ما این کار را کرده‌ایم و از بسیاری از دستگاه‌های متولی نیز جلوتر هستیم.همه نگاهشان به شهرداری به عنوان یک قلک است و هر اتفاقی می‌افتد فکر می‌کنند فقط ما متولی هستیم.

وی با بیان اینکه اگر قرار است جایی کاری انجام شود، باید مشارکت دو سویه صورت گیرد، مطرح کرد: برای احداث تصفیه‌خانه دستگاه‌های دولتی مربوطه نیز باید مشارکت کنند. بخش عمده‌ای از تخریب فضاهای سبز مربوط به دستگاه‌های دولتی و موسسات از جمله ذیل وزارت جهاد کشاورزی در شهر است که اجالتا از طرح مصادیق، گزارش تخلفات یا انقطاع اشجار گذر می کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا